Des d’ACCIÓ es fa seguiment de les oportunitats que surten en Compra Pública d’Innovació i us facilitem la informació de noves licitacions amb una breu descripció. Ho podeu trobar al link: licitacions, i que també podeu trobar la guia de la Compra Pública d’Innovació.

Si teniu cap dubte o esteu interessats en algun d’aquests projectes podeu posar-vos en contacte amb ACCIÓ (o us podeu posar en contacte amb els coordinadors: energia_ris3cat@irec.cat) i us mantindrem informats de les novetats, us podem ajudar a cercar socis si és necessari i també a estructurar el projecte.

Licitacions destacades:

Licitació OBERTA a Washington: “PLASTIKA REPARABILIS

 Àmbit RIS3CAT: Indústries de la química, energies i recursos

Tecnologies Facilitadores Transversals: TIC / Biotecnologia

 UPGYRES ha tret el challenge PLASTIKA REPARABILIS, aquest challenge  vol potenciar la recuperació dels residus plàstics, augmentar el valor de la ferralla de plàstic i optimitzar la reutilització de recursos a la cadena de subministrament global. El desafiament i els seus premis en efectiu promouen i faciliten el principi de proximitat que demana que els residus plàstics terrestres i marins s’hagin de tractar de prop del punt en què s’ha generat o recuperat i que la xarxa s’ha de dissenyar per permetre que la comunitat  sigui autosuficient en les operacions de recuperació i processament de plàstics.

El Challenge adjudicarà tres premis en efectiu de 10 milions a solucions innovadores per a codis de barres / codificació / etiquetatge, recopilació, classificació, seguiment i transport de TOTS els tipus de plàstics, per cada un dels equips que treballen millor conjuntament per crear un nou Sistema operatiu de recuperació de recursos plàstics.

El termini per presentar una proposta és el  19 d’abril del 2019.

 Per més informació, vegeu la fitxa resum del projecte (pàg. 15) 

Per més detalls, contacti amb eborbalan@catalonia.com, de l’oficina de Washington, i amonistrol@gencat.cat.

 

 Licitació OBERTA al Canadà: “LoRaWAN Startup Challenge”

 Àmbit RIS3CAT: Indústries de la química, energies i recursos / Indústries culturals i basades en l’experiència

Tecnologies Facilitadores Transversals: TIC

Momenta Partners, per tal de seguir promocionant la transformació digital i el creixement orgànic i inorgànic dins les organitzacions, ha creat el LoRaWAN Startup Challenge. S’hi poden presentar les start-ups en fase inicial que promoguin innovació en els camps de les xarxes de baix consum o d’àrees de grans dimensions (LPWAN). Les Start-ups han de complir amb certs criteris d’elegibilitat i els Pitch Deck a presentar han d’incloure la informació esmentada en la pàgina web del repte.

Per participar, s’ha de presentar un Pitch Deck abans del 2 de maig 2019 a les 14 hores.

Les start-ups participants tindran l’oportunitat de guanyar 10.000 $, en cas de resultar guanyadores, i d’esdevenir membre de l’aliança LoRa durant un any en cas de ser un dels 5 finalistes.

Per més informació, vegeu la fitxa resum del projecte (pàg. 14) 

Per més detalls, contacti amb g.munoz@catalonia.com, de l’oficina de Montreal, i amonistrol@gencat.cat.

 

Licitació OBERTA a Noruega: “Development and delivery of waste technical systems”

 Àmbit RIS3CAT: Indústries de la química, energies i recursos

Tecnologies Facilitadores Transversals: TIC i manufactura avançada

 BIR Nett (Norway’s second largest waste management company) is responsible for the development, construction and maintenance of pipe based vacuum waste collection systems within the nine municipalities that own BIR AS. BIR Nett is planning to conduct a procurement process for a contract regarding the development and installment of waste technology solutions, in order to secure the future development of modern and efficient solutions for the collection and transportation of waste.

BIR Nett calls on inspiration from and dialogue with suppliers having innovative and future-oriented solutions within one or more of these main elements:

  1. Infrastructure and system type
  2. Control system
  3. Data-infrastructure

Important Information:

  • Demo Day for Technical Waste Systems April 24th 2019
  • Registration deadline is April 10th 2019
  • Demo Day location: Bergen, Norway

 For more information please see project’s information (pàg. 13)

And for more detail please contact Alexander Watts awatts@catalonia.com and amonistrol@gencat.cat.